Семинар – Имейл маркетинг II част – Право в целта

5 1 vote
Рейтинг на статията

seminar_300_250_12013

Eто, че дойде време за провеждане на  II част на семинара – „Имейл маркетинг – направи го правилно“.

Ако сте пропуснали първата част можете да видите какво се случи на семинара ТУК.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Всеки бизнес, който иска да увеличава своите продажби трябва да използва имейл маркетинга като средство, което носи положителни резултати, може да се измерва лесно и е може би едно от евтините средства за това.

За да има обаче положителни резултати трябва да знаете как работи имейл маркетинга, като искаме отново да обърнем внимание на това, че имейл маркетингът не е просто изпращане на имейл съобщения до вашата листа с адреси. Безразборното изпращане на имейли, дори може да има обратен ефект за бизнеса ви и дори да имате проблеми със законодателсвото.

Във втората част на семинара „Право в целта“ ще можете да се запознаете отблизо с това как да поставяте правилно целите си; как да планирате успешно кампаниите си. Ще ви покажем примери за това как да използвате по-ефективно позволението да общувате с клиентите с и да ги опознаете.

Ще се спрем и на това какви видове имейл кампании имате и как да извлечете максимална полза от тях. След няколко месеца предстоят два важни празника, за които можете да използвате професионална имейл маркетинг кампания – 14-ти Февруари и 8-ми Март.

Ще има и дискусионна част, в която да обсъдим проблемите, които срещате в момента, както и какво бихте искали да подобрите.

Кога: 22 Януари 2013 – София, Хотел Принцес, Зала Мерждан- 18 – 21 часа

Цена: 40 лева

Запазете своето място за семинара сега

 

book now

 

 

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments