fbpx
Simvoly Builder

15 безплатни и полезни приложения за iPhone 4 / 4S

Няколко безплатни приложения за iPhone

Съществуват вече стотици хиляди приложения за iPhone 4/4S  и iPad и много от най-добрите от тях са безплатни. Може би това е и една от причините да са толкова харесвани от потребителите. По-надолу ще откриете списък от 15 приложения за iphone, които ще направят използването на вашият смарт телефон много по-удобно, забавно и полезно.

Facebook

Tова е царят на мобилните приложения не само за iPhone, но и за всички Smart телефони. Приложението на най-голямата социална мрежа ви дава възможност да поддържате връзка с приятели и познати, независимо къде сте.

Pulse News

250

RSS агрегатор на новини. Приятен дизайн, който ви дава възможност да избирате видовете новини, които искате да следите. Pulse ви държи в течение с новите hi-tech тенденции и новите от финансовите пазар

DropBox

Страхотно приложение, което ви дава възможност да прехвърляте бързо и лесно файлове от стационарния си компютър или лаптоп на мобилния телефон. Уникално приложение, което ви позволява достъп до най-важните ви файлове винаги, когато имате нужда от тях.

Skype

Няма нужда от представяне – платформа за разговори, видео обаждания и чат, която всички много добре познават 

Simvoly Builder

Group SMS

Едно полезно приложение за всички, на които им се налага да изпращат SMS до няколко човека или до различни групи от хора – приятели, колеги, роднини. Спестява време за писане на 10 SMS като напишете само 1 и го изпратите до всички едновременно.

ebay

Мобилното приложение на най-голямата платформа за онлайн търговия. Свалете това приложение и ще знаете по всяка време какво се случва с нещата, които продавате. Ако още не сте започнали да продавате вижте статията 5 причини да продаваме в eBay.

PayPal

Няма как да подминем и това приложение щом говорим за eBay. PayPal ви позволява да изпращате и да получавате пари  в над 200 страни. Само с няколко прости действия можете да получите превод от приятел или да следите финансовите си транзакции, както и продажбите в онлайн магазина ви.

Stanza

За всички любители на книгите и по-специално на електронните книги. Това приложение превръща вашия iPhone в четец на електронни книги, и ви дава достъп до огромно количество книги – както платени, така и безплатни.

TeamViewer

отново безплатно приложение, което ви позволява отдалечен достъп до домашния или служебния компютър, директно от мобилния телефон.

MailChimp

Страхотно приложение за следене на вашите e-mail маркетинг кампании. MailChimp ви показва графики на това колко човека са получили вашият емейл, колко са го отворили и колко от тях са направили някакво действие.

Money Journey

Отличен помощник за управление на личните финанси. С това приложение можете да следите всички ваши разходи, приходи, както за текущия месец, така и за по-дълъг период.

Shazam

Разпознава  автора и заглавието на албума, както и самата песен, която звучи в момента. Също така ви дава възможност да споделите тази песен в социалните мрежи или да я изпратите на е-мейл.

Read It Later

bookmart  приложение, с помощта на което запазвате интересна информация, която ще можете да прочетете по-късно, когато имате повече свободно време.

Twitter

Платформата за микро блогинг, която ви позволява да споделяте своите настроения и мнения директно от мобилния си телефон. Лесно като писането на SMS.

ShopSavvy

Безценно (поне за мен) приложение, което позволява да сравнявате цените на стоките и продуктите, които купувате. Само чрез сканиране на бар кода на продукта. Насочете камерата към баркода и ще разберете къде този продукт го има и на каква цена. Колкото повече го използвате, толкова повече ще се влюбите в него.

5 thoughts on “15 безплатни и полезни приложения за iPhone 4 / 4S”

  1. Pingback: Най-добрите български приложения за iPhone | DimitkoSter.com

  2. Pingback: TOP 10 на най-четените статии в DimitkoSter.com | DimitkoSter.com

  3. Pingback: 2014. Равносметката

  4. Pingback: Най-добрите български приложения за iPhone

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.