15% отстъпка за всички тениски с код dimitkoster2018

15 безплатни и полезни приложения за iPhone 4 / 4S

Вижте новия проект на DimitkoSter.com свързан с Приложения за iPhone. Щрак

Няколко безплатни приложения за iPhone

Съществуват вече стотици хиляди приложения за iPhone 4/4S  и iPad и много от най-добрите от тях са безплатни. Може би това е и една от причините да са толкова харесвани от потребителите. По-надолу ще откриете списък от 15 приложения за iphone, които ще направят използването на вашият смарт телефон много по-удобно, забавно и полезно.

Facebook

това е царят на мобилните приложения не само за iPhone, но и са всички Smart телефони. Приложението на най-голямата социална мрежа ви дава възможност да поддържате връзка с приятели и познати, независимо къде сте.

Pulse News
– RSS агрегатор на новини. Приятен дизайн, който ви дава възможност да избирате видовете новини, които искате да следите. Pulse ви държи в течение с новите hi-tech тенденции и новите от финансовите пазари.

DropBox

 – Страхотно приложение, което ви дава възможност да прехвърляте бързо и лесно файлове от стационарния си компютър или лаптоп на мобилния телефон.

  1. Уникално приложение, което ви позволява достъп до най-важните ви файлове винаги, когато имате нужда от тях.

Skype

няма нужда от представяне – платформа за разговори, видео обаждания и чат, която всички много добре познават 

Group SMS

едно полезно приложение за всички, на които им се налага да изпращат SMS до няколко човека или до различни групи от хора – приятели, колеги, роднини. Спестява време за писане на 10 SMS като напишете само 1 и го изпратите до всички едновременно.

eBay

мобилното приложение на най-голямата платформа за онлайн търговия. Свалете това приложение и ще знаете по всяка време какво се случва с нещата, които продавате или път ще можете да наддавате в търговете, независимо къде сте в момента

PayPal

няма как да подминем и това приложение щом говорим за eBay. PayPal ви позволява да изпращате и да получавате пари  в над 200 страни. Само с няколко прости действия можете да получите превод от приятел или да следите финансовите си транзакции, както и продажбите в онлайн магазина ви.

Stanza

за всички любители на книгите и по-специално на електронните книги. Това приложение превръща вашия iPhone в четец на електронни книги, и ви дава достъп до огромно количество книги – както платени, така и безплатни.

TeamViewer

отново безплатно приложение, което ви позволява отдалечен достъп до домашния или служебния компютър, директно от мобилния телефон.

MailChimp

страхотно приложение за следене на вашите e-mail маркетинг кампании. MailChimp ви показва графики на това колко човека са получили вашият емейл, колко са го отворили и колко от тях са направили някакво действие.

Money Journey

отличен помощник за управление на личните финанси. С това приложение можете да следите всички ваши разходи, приходи, както за текущия месец, така и за по-дълъг период.

Shazam

разпознава  автора и заглавието на албума, както и самата песен, която звучи в момента. Също така ви дава възможност да споделите тази песен в социалните мрежи или да я изпратите на е-мейл.

Read It Later

bookmart  приложение, с помощта на което запазвате интересна информация, която ще можете да прочетете по-късно, ко
гато имате повече свободно време

Twitter

платформата за микро блогинг, която ви позволява да споделяте своите настроения и мнения директно от мобилния си телефон. Лесно като писането на SMS.

ShopSavvy

безценно (поне за мен) приложение, което позволява да сравнявате цените на стоките и продуктите, които купувате, чрез сканиране на бар кода на продукта. Само насочете камерата към баркода и ще разберете къде този продукт го има и на каква цена. Колкото повече го използвате, толкова повече ще се влюбите в него.

Вижте новия проект на DimitkoSter.com свързан с Приложения за iPhone. Щрак

Monitor TFT ViewSonic 19“ VA1938WA-LED 5ms 10,000,000:1 WIDE

This Post Has 5 Comments

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu