fbpx
Начало - DimitkoSter.com с награда от състезание за афилиейт маркетинг

DimitkoSter.com с награда от състезание за афилиейт маркетинг

Темата за афилиейт маркетинг е доста застъпената в сайта DimitkoSter.com. Няколко пъти съм писал различни статии посветени на афилиейт маркетинга като възможност за изкарване на допълнителни доходи.

Няма да се спирам отново на това какво е афилиейт маркетинг и как работи той. Просто искам да сподея с вас една статия публикувана в блога на 2leva.bg (edit: 2performant.com)- българската мрежа за афилиейт маркетинг.

В края на миналата година DimitkoSter.com реши да се включи в състезанието обявено от 2leva.bg. Целта бе да се опитам да покажа, че методите, които описвам в сайта и начинът по който работя, може да донесе резултати в афилиейт маркетинга. А има ли резултати има и допълнителни доходи. Тема, за която се опитвам да давам повече информация на страниците на сайта.

Тази награда е важна за мен, не защото спечелих награда. Тя е важна за мен, защото показва, че съм на прав път. Показва, че начинът по който работя и съветите, които давам на читатели са работещи.

Естествено има още много работа. Желанието ми е да направя един успешен афилиейт бизнес. Това ще ми помогне да имам финансовата свобода да се занимавам с проекти, които ми носят не само пари, но и удоволствие.

Ако искате и вие да започнете да изкарвате допълнителни доходи с афилиейт, но още не сте избрали компания, която предлага тази възможност можете да проверите в сайта на 2leva.bg (edit: 2performant.com). Регистрацията е безплатна и дава достъп до множество активни афилиейт кампании.

Безплатна регистрация сега

2performant.com

2 thoughts on “DimitkoSter.com с награда от състезание за афилиейт маркетинг”

 1. Probvai s google ads & facebook ads, da si vdignesh trafika v kampaniite v 2leva. V sravnenie s drugi afiliate programi v sveta, 2 leva vse oshte ne e tolkova populqrna, za da moje da si pravish izvodi. 138 odobreni komisionni e slabo, v sravnenie s tova, koeto moje da se postigne. Nali si s 10 godini opit? Postarai se 🙂 ne si probval vsi4ki vazmojni kanali za reklama & leads.

  1. Здравей Evtim, наистина използването adwords Или реклама във FB дава в пъти по-добри резултати. Използвах ги през миналата година и честно казано съм по-доволен от FB, тъй като цените за ключови думи в adwords са доста високи за нишата и не са оправдани разходите.
   Това се отнася за този проект.

   Иначе съм съгласен с теб, че adwords е незаменим, но по-скоро за ЕN пазар и тясно профилирана ниша.

   Имам 10 години опит в продажбите, а от афилиейт се интересувам от около година
   Ако имаш и други съвети можеш да ги споделиш. Винаги е полезно човек да научи нещо ново или да чуе друга гледна точка.

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.