fbpx

Сайтове за платени анкети, които наистина плащат

saitove za anketi koito plashtat

Много се спори дали сайтовете за платени анкети, са наистина сайтове, които плащат или са поредните измамници. Много хора са скептични относно подобни сайтове, които обещават да ви дадат някакъв бонус ако си направите безплатна регистрация при тях и отговаряте на изпратени от тях анкети.

Разбира се има сайтове, които наистина обещават бързи и лесни пари, но в последствие си остават само с обещанията. Не всички обаче са измамници и недобросъвестни.

Как да разбера дали даден сайт за платени анкети плаща наистина?

На страниците на DimitkoSter.com нееднократно сме казвали, че сайтове за платени анкети могат да ви донесат допълнителни доходи, но няма да ви направят богати. Няма да можете да напуснете работа и да се издържате само от това. Подобни сайтове могат да ви подпомогнат бюджета по някакъв начин. В този ред на мисли, всеки сайт, който ви обещава да ви направи милионер или да карата BMW още на втори месец, не е много сигурно дали ще може да изпълни това обещание. Това е първото нещо, което трябва да ви усъмни в предложението.

Вторият белег, по-който можете да познаете, че става дума за измама – това е ако ви искат пари за да ви изпратят адреси на сайтове за платени анкети или ви искат пари за да се включите в подобен сайт.

Кои са сайтовете за платени анкети, които наистина плащат?

Ако сте решили да се включите в някой от сайтовете за платени анкети ви препоръчвам това да бъде един или и двата от най-големите подобни сайтове в България – JTN  или Daedalus online. Подробно ревю на тези сайтове можете да видите ТУК.

По-долу можете да видите плащането, което получих преди няколко дни от Daedalus. Както ви казах сумата не е голяма, но за нещо странично е добре дошло.

Daedalus payment

Упс!!! Опитайте отново
Вие успешно заявихте покана за участие в онлайн анкети

Покана за участие в онлайн анкети


Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.