|

Как да си осигурим пасивен доход чрез печеливши ревюта

0 0 votes
Рейтинг на статията
Pasiven-dohod-ot-revjuta
Допълнителни доходи от ревюта на нови продукти

Пасивен доход

Всеки, който е се интересувал от това да изкарва пари от интернет е попадал на много статии. Има написани стотици съвети за това какво да направи за да започне да печели от интернет. Аз също съм опитватл няколко различни варианта за допълнителни и пасивен доход.

Моите любими са платени онлайн анкети, микронишови сайтове, ebay, афилиейт маркетинг, VigLink, Google Adsene и др. Днес искам да ви обърна внимание на един не толкова популярен метод за пасивен доход. Метод, от който могат да се печелят наистина добри средства. Начин, който може да ви осигури пасивен доход в продължение на дълъг период от време.

Това са ревюта на продукти, които да имат поставени линкове към афилиейт програмите, на продуктите, които описвате. Това е една отлична рецепта за допълнителни доходи онлайн. Чрез която описвайки даден продукт, вие помагате на своите читатели да разберат повече за продукта. Вие пък получавате комисионна ако някой от читателите сметне, че описанието и ревюто на продукта ви е достатъчно добро и си купи продукта през вашият афилиейт линк.

За да имате успех …

Най-важното за успешни ревюта е, те да бъдат правилно таргетирани. Не може да правите ревю на интрументи за поправка на автомобил, ако аудиторията ви е от жени. Не, че не може. Просто няма да продавате или поне не толкова, ако прави ревю на дамски обувки или продукти за разкрасяване.

И нещо много важно!!! – Бъдете честни.

Много от ревютата в интернет са копирани от описанието на продукта в сайта на производителя. Или пък са копирани от други подобни сайтове. Пишат се няколко реда, в които се казва колко велик и прекрасен е продуктът и това е всичко.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако искате да бъде успешни най-добре е да сте пробвали продукта или услугата лично. Покаже няколко снимки на продукта, най-добре е кратко видео представяне.

Как да намерите подходящите продукти

Преди да започнете да правите ревю, трябва да се сигурни, че продуктите, които ще опишете са подходящи за аудиторията на вашия сайт. Например, моето хоби са мотоциклетите, но хората, които четат този сайт не се интересуват много от мотори. Може да напиша перфектно ревю на последните гуми, които си купих. Шансът обаче да спечеля нещо от това е почти нищожен. Но ако напиша ревю за афилиейт програма, от която съм спечелил 2000 лв. за един месец, ще бъде доста печеливша стратегия. Това е така, защото читателите на DimitkoSter.com се интересуват от подобни теми. Тук пиша основно за допълнителни доходи, пасивни приходи и сайтове за платени онлайн анкети.

Най-добре ще се ориентирате за това, на какви продукти да направите ревю, е като погледнете статистиката на вашия сайт. Направете анализ по какви ключови думи читателите стигат до вас. Разбира се можете да започнете и нещо съвсем различно, като инвестирате повече време и пари в SEO.

В следващата статия ще дадем няколко съвета за това как да създадете истински печелившо ревю на продукт
Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

3 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yasen Deyanov

Здравейте,
ето още една възможност за българските онлайн предприемачи да реализират хубав пасивен доход от реклама http://hyrs.bg/