lesni-pari

Лесни пари – изпълни задача и вземи бонус

4.7 3 votes
Рейтинг на статията

Кой бих се отказал от възможността да спечели лесни пари. В момента в интернет има десетки, а може би и стотици варианти, при които можете да спечелите различни бонуси. От бонус точки, през кешбек, до реални пари и криптовалути. Продължете да четете и ще намерите няколко напълно доказани начини да се възползвате от тези възможности за лесни пари.

Uphold.com – получавате $20 в Bitcoin

Повече за Uphold.com – това глобална платформа за търговията на многожество дигитални активи. През платформата можете да търгувате акции, криптовалути, метали, национални валути. Можете да избирате между повече от 200 криптовалути и стейбълккойни, 37 национални валути и ценни метали. Можете да купите активи дори за $1.

В платформата няма такси за търговия, а спредовете (разликата между цена купува и продава) са ниски. Не на последно място, можете да печелите от портфейла си от криптовалути, чрез т.нар. staking. Депозирането на средства чрез банкова сметка е безплатно, а чрез дебитна / кредитна карта има комисионна от 3.99%. При теглене на средства също има комисионна от $3.99.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


За да получите бонус е необходимо да спазите 3 лесни стъпки. Реално за сума от $100 получавате $20 бонус, което си е 20% възвръщаемост, без много усилия от ваша страна.

✔️ Регистирате се в сайта и верифицирате акаунта

✔️ Правите депозит и търгувате криптовалуту за поне $100

✔️ Получавате BTC (Bitcoin) на стойност $20.


Coinbase.com – Bitcoin на стойност $10

Coinbase.com е една от най-големите борси за търгувият на криптовалути. Ето и малко данни за това в какви мащаби работи: $217 милиарда оборот за 3 месеца в над 100 държави по света. Към момента (08.2022) потребителите в платформата са повече от 103 милиона. Но… Какво ще получите от Coinbase?

Както вече споменахме бонус от $10 под формата на Bitcoin при регистрация. Това е лесната част и за разлика от Uphold, тук не е необходимо да депозирате някакви пари или да търгувате. Достатъчно е да минете процеса на верификация, който също е доста лесен. Необходима ви е лична карта и извлечение от банкова сметка или сметка за комунална услуга. Веднага след като преминете верификация получавате в сметка си посочената сума Bitcoin. Регистрирай се и вземи $10

Но това не е всичко.

Хубавото на Coinbase.com е, че след като веднъж сте регистирани регулярно получавате задачи. Learn and earn – това са кратки видеа, които да изгледате (в рамките на 2-3 минути). След това трябва да отговорите на няколко въпроса и получате $3-$4 долара в съответната крипто валута.

Можете да си запазите различните криптовалути или да ги конвертирате в друга напълно безплатно. Аз лично всички бонуси ги конвертирам в Cardano (ADA), тъй като съм избрал да трупам бройки точно от тази криптовалута.

И не на последно място – вече натрупаните криптовалути можете да ги стейквате (депозирате). Така освен, че сте получили безплатни койни, ще получавате и лихва върху тях. И това ако не са лесни пари!

Надявам се, че вече сте се убедили, че Coinbase.com е страхотна „дойна крава“, от която можете да печелите „безплатни“ пари.


10 лв. бонус от MyFIN

От света на криптото, се насочваме към наша територия и едно българско приложение MyFin. Това е електронния портфейл на ПИБ (Първа инвестиционна банка). Всички нови клиенти, след бърза и лесна регистрация и верификация на акаунта ще получат 10 лв. в портфейла си. За да получите тези 10 лв. е необходимо да използвате този промо код DI00KQBR, който трябва да въведете по време на регистрацията.

Натисни бутона Копирай кода, за да го запазиш в буферната паме. След това използвай ctrl+v, за да го поставиш на правилното място.


Важно е да знаете, че ако не въведете този промо код – няма да получите 10 лв. бонус, но пък ще можете спокойно да си използвате приложението.

Това което трябва да направите е да си свалите приложеното MyFin от Google Play или Аpp store, да направите регистирацията и да заредите минимум 10 лв. във вашата сметка. Ако сте използвали промо код DI00KQBR в рамките на 1-2 часа ще получите и бонуса от 10 лв.

Пълни инструкции за този бонус може да видите в тази статия

BONEX.bg – получавате 15 лв. в Tether

Една от най-големите сайтове за търговия на криптовалути в България. Ако се регистрирате и верифицирате профила си, ще получите 15 лв под формата на USDT. BoneX е иновативен дигитален портфейл, който предлага лесен, бърз и сигурен начин за купуване и продаване на криптовалути.

Подобни статии

4.7 3 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments