Начало - Създайте страхотно ревю на продукт и печелете от това

Създайте страхотно ревю на продукт и печелете от това

0 0 votes
Рейтинг на статията

customer-reviewТова е втората част и продължение на статията „Как да си осигурим пасивен доход чрез печеливши ревюта“.

Най-добрият съвет за страхотно ревю на продукт е – да бъдат честни

Едно от най-важните неща, които трябва да запомните при правенето на ревюта и да се придържате стриктно към това е, винаги, винаги бъдете честни. Ако напишете хубаво ревю, но впоследствие мнението ви се промени – кажете на своите читатели какво е довело до тази промяна. Нови продукти винаги могат да бъдат намерите, за разлика от това доверието се печели много трудно. Ако вашите читатели не ви имат доверие – много трудно ще успеете да им продадете нещо.

Винаги плащайте за продуктите, за които пишете ревю

Е, ако имате популярен блог или сайт, най-вероятно ще имате доста изкушаващи предложения да правите ревюта на продукти или услуги без да плащате за тях. Защо е добре да сте платили за продуктите, на които правите представяне? Ако вие не смятате, че този продукт или услуги си струват парите – защо да го направят и вашите читатели? Вие има препоръчвате нещо, което вие самите не бихте си купили. Освен това давайки си парите за нещо вие сте по-взискателни. Това не означава, че не трябва да правите представяне на продукт, който можете да получите безплатно. Просто ако наистина харесвате даден продукт вие ще убедите по-лесно читатели си в това.

Използвайте снимки, които показват, че вие наистина сте използвали или използвате продукта или услугата

В представянето на някои от електронните книги съм поставил print screen от моите сметки в програмите, които препоръчвам. Отнема само няколко секунди да направите снимка на екрана си и да я поставите в ревюто.

Винаги посочвайте плюсовете и минусите

Това спада към това да бъдете честни, но има и друга цел. НЯМА ПЕРФЕКТНИ ПРОДУКТИ. Продуктът може да работи перфектно, може да запълва огромна дупка във вашият бизнес, да е нещо, което сте търсили цял живот. Но със сигурност има нещо, което не харесвате или нещо, които бихте искали да се подобри. По този начин вие ще бъдете не само честни, но и ще спечелите доверието на вашите читатели. Казвайки им истината за недостатъците това логично води до разбирането, че се били честни и с положителните страни на продукта.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Естествено това зависи от продуктите, на които правите представяне. Не винаги продуктите, на които правите представяне ще съберат високи оценки. Но хората знаят, че няма перфектни продукти. Техните въпроси ще са свързани с това, дали този продукт ще отговаря на техните изисквания и дали ще разреши техните проблеми.

Покажете как продуктът, който представя може да разреши проблем на читателите ви

За да бъде един продукт или услуга необходим на когото и да било, той трябва да разрешава някакъв техен проблем. Такъв с случаят с ревюто на VigLink, който позволява на всеки собственик на сайт да печели от афилиейт програми, без да се налага да кандидатства и да чак одобрение от такива програми. Естественото след като опишете какъв проблем може да бъде разрешен, трябва да им дадете начинът, по който този проблем ще бъде разрешен.

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: