Optimized-3 mita za praveneto na pari online

3 мита за правенето на пари онлайн

5 1 vote
Рейтинг на статията

Днес искам да споделя с вас 3 мита, които се ширят в пространството, когато говорим правене на пари онлайн.

Преди да науча това, правенето на пари онлай за мен беше бавен и болезнен процес. Изглежда, че влагах толкова много усилия и време, без да получа желаните резултати.

Сега нещата изглеждат малко по-различно. Приходите ми от онлайн проекти се увеличават. Но всичко това започна с разбиването на тези 3 мита за правенето на пари онлайн.

Мит номер 1. Не си губи времето, всичко е измама.

Има изключително много хора, които са скептично настроени относно правенето на пари онлайн. Те си мислят, че всеки който изкарва пари онлайн – краде от хората. Краде от тези, които се трудят усърдно, продавайки им безполезни онлайн курсове, уебинари без практическа насоченост. Или пък партньорски програми, основани на принципа на МЛМ (мулти левъл маркетинг).

За да бъдем честни, трябва да си признаем – ДА, все още същестуват подобни измамни схеми. И сигурно ще продължат да съществуват и в бъдеще. По-голямата част от измамните схеми дават щедри обещания за бързо забогатяване и обещават 100% гаранция.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако някой ви дава гаранция, че ще спечелите пари, без риск – бягайте далеч от него.

Ако знаете какви предложения да избягвате, вие със сигурност можете да намерите начин да правите пари онлайн. Даже такъв, който има потенциал да промени живота ви.

Тези, които се съмняват във всичко и си мислят, че всичко е измама е твърде възможно да пропуснат и наистина легитимна система за онлайн доходи като например тази платформа за афилиейт маркетинг.

Мит номер 2. Всеки може да прави пари онлайн

След всичко, което споделих с вас по-горе, е много важно да бъдете внимателни и да не направите несигурен скок.

Просто защото е възможно да се правят пари онлайн, не означава, че всеки може да го прави.

Въпреки, че много хора изкарват добри пари онлайн, това не означава, че те не полагат усилия и не работят много, за да спечелят тези пари. Без значение дали продавате в ebay, занимавате се афилиейт или пък залагате на спортни мачове, е необходимо да отделите време за вашият страничен онлайн доход.

Реалността е, че не всеки може да си позволи да печели само от онлайн проекти и да превърне онлайн бизнеса си в основен доход. Защо? Защото някои хора не искат да отделят достатъчно време в това. А когато правите нещо като странична или допълнителна работа и доходите, които можете да очаквате ще бъдат „странични“ или „допълнителни“.

Мит номер 3. Всичко е бързи коли и коктейли на екзотични острови

Когато някой каже, че работи от вкъщи и изкарва пари онлайн, е лесно човек да си помисли: Уау, това е живот мечта. Работиш когато си искаш…

Това съвсем не е вярно. А освен това е и доста опасно, да си мислите подобни неща.

Защо?

Защото мислейки си по начин, по който поставяте на пиедестал тези, които изкарват парите си онлайн, това ви разделя от създаването на същия успех в бизнеса и живота ви.

Не забравяйте. Онлайн бизнеса е просто…. бизнес. Само че онлайн.

Това означава, че се изисква много работа. Което е отлична възможност за всеки, който тепърва започва.

Причина, поради която много хора започват онлайн бизнес днес е, че има обикновени хора като вас и мен, които създават наистина успешни бизнеси.

Така че, обзалагам се вашият следващ въпрос е как и аз да създам успешен онлайн бизнес точно сега. Особено ако до сега не сте се занимавали въобще с това. В началото съзването на собствен онлайн бизнес може да бъде малко смущаващо.

Има някои определени стъпки, които трябва да направите ако искате да изградите своя успех в правенето на пари онлайн.

В тази връзка, аз мога да ви помогна като ви покажа проверени и доказали се стъпки, в това как да изградите своят онлайн бизнес. Това може да стане чрез продаването на стоки и продукти в ebay на принципа на дропшипинга.

Ще научите:

  • Как да създадете нов акаунт в ebay и PayPal;
  • Как да откриете подходящ продукт, който да продавате
  • Ще ви науча как да пишете своите заглавия и обяви, така че да продавате по много и от всичко

Ако искате да научите всичко това направете първата стъпка. Изтеглете безплатното ръководство – Как да продаваме в ebay – ръководство за начинаещи.

Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments