3-saveta-za-dobra-sdelka-v-ebay

Три съвета да намерите и спечелите убийствено добра сделка в eBay

5 1 vote
Рейтинг на статията

Понякога искате да си купите нещо бързо от ebay, понякога искате просто да натиснете бутона Buy it NOW, но понякога просто искате това, което купувате да бъде евтино. Но търсенето на добра сделка може да бъде изключително трудно, ровейки измежду всички обяви, които са публиикувани в ebay. Знаете, че има невероятни сделки, които просто са там и ви чакат да ги грабнете и сега ще ви кажа как може да направите точно това. По-долу в статията щенамерите 3-те топ оръжия, които използвам за да намеря наистина най-добрата сделката в  ebay.

Оръжие #1 – Да знаеш кога да направиш наддаване

За никой не е тайна, че най-доброто време за обявяване на  залог е в последните няколко минути преди да завърши търгът. Наддаването в началото след пускането на обявата ще доведе само до увеличаване на цената на продукта. Тъй като това е обща стратегия на голяма част от хората, които дебнат добра сделка, крайната цена може да скочи, точно в последния момент. Много от купувачите наддават точно в последните 2-3 минути и това може да доведе до по-висока цена от обявената Buy it now (ако има такава). Ключът при тази стратегия е да намерите продукт, за който няма много наддавания в последните 15 минути преди края на търга. Един от начините да направите това е като наддавате във време когато по-малко от хората са онлайн, което означава, че по-малко хора ще наддават за вашият продукт в същото време.

ДА ЗНАЕШ КОГА ДА НАДДАВАШ. БЕЗЦЕННО

Статистиката показва, че в петък вечер има много по-малко хора пред компютрите (по-разбираеми причини). Колкото по-късно в петък вечер – толкова по-добре. „Най-лошото“ време за участие в търга е в неделя между 18:00 часа и 23:30 часа (EST). А ако искате да намерите наистина добра сделка,  времето за това е петък вечер, през лятото. Тогава има наистина малко хора, които дебнат за добра сделка като вас.

Оръжие #2 – Намерете търговец без опит


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Въпреки, че купуването от утвърден търговец с висока положителна оценка е най-добрата ви възможност за покупка на качествен продукт, често можете да намерите много добра сделка от търговец, който няма много опит и просто не познава достатъчно добре стойността на продуктите, които продава. Потърсете търговец с малко на брой – 20-50 оценки, но задължително позитивни, който предлага опцията Buy It Now. Много хора разчистват мазетата и гаражите си и не са професионални търговци. Те спонтанно решават да продадат ненужните им вещи, вместо да ги изхвърлят и са склони да ги продадат и на по-ниска цена от тази, на която би ги продал един опитен търговец.

ОПИТНИТЕ ПРОДАВАТ СКЪПО – НЕОПИТНИТЕ ЕВТИНО

Преди няколко години, мой познат след като си купи нов апартамент намери доста стари неща, останали от предишния собственик, сред които беше и един доста стар шах. Той искаше да го пусне за продажба в ebay за $50 Buy It Now, но аз го посъветвах да го пусне на търг с начална цена от $50. В крайна сметка наддаването достигна до $200.

Оръжие #3 – Грешно изписано име или марка

Това е може би най-силното оръжие за откриване на уникално добра сделка. Готови ли сте да го узнаете? Ето го и него! Когато търсите продукт в ebay, пробвайте да го изпишете погрешно. Вместо Sony mp3 player напишете Sony mp3 pleiyer  или друга комбинация. Вместо „diamond necklace“, потърсете “daimond necklace“. Ще се изненадате колко грешно описани продукти има. Никой няма да наддава за грешно изписан продукт, тъй като никой няма да го е намерил. Тези продукти се продават за много, много по-ниска стойност от другите, които са описани коректно. Те губят, вие печелите.

iPhone или iFone

Комбинирайки трите оръжия, които ви споделих по-горе, ще ви помогнат да откриете изключително добри сделки в ebay, за които ще платите много по-ниска цена, отколкото сте очаквали.

Ще се радвам да споделите дали сте открили някаква изключителна сделка и как сте го направили.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments