5-kluchovi-dumi-za-ebay
|

5 ключови думи за ebay, които ще ви помогнат да продавате повече

5 1 vote
Рейтинг на статията

Ключови думи  за ebay с висока степен на хващане на интерес

Които са тези ключови думи за ebay, които могат да изстрелят продажбите ви. Както всеки един, който иска да знае кои са печелившите числа от тотото, така и вие може би искали да знаете кои ключови думи ще ви гарантират повече продажби в eBay.
Това е добър начин да подобрите вашите умения в писането на обяви за ebay. Има 5 ключови думи за ebay, които трябва да използвате при описанието на вашите продукти. Те ще ви помогнат да продавате повече от преди.

Ключова дума #1 – НОВО

Когато пускате за продажба нещо ново (стига наистина да е ново) вие привличате много повече потенциални клиенти. Хората предпочитат да си купят нещо, което не било използвано преди това от друг. Ако не можете да обявите, че това, което продавате е ново, но искате да насочите хората към вашата обяви пробвайте с много добро / отлично състояние.

Ключова дума #2 – УНИКАЛНО

Продавате нещо, което е наистина уникално по рода си или е много рядко срещано? Наблегнете на това. Също така можете да използвате и бутиково или единствено по рода си. Много хора биха платили повече за да са различни.  Да притежават нещо, което не може да се срещне навсякъде е техния мотив за покупка.

Ключова дума #3 – Името на известна личност


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако вашият продукт е свързан по някакъв начин с името на известна личност или с друго известно име трябва да го използвате във вашата обява. Ако например продавате стари пощенски картички с лика на цар Борис III, напишете не само стари пощенски картички, а добавете и името на Цар Борис III. Същото е и ако продавате календар или диск на поп-фолк певица. Много добре се продават дрехи в стил „името на известна личност“. Пример: Кецове от клипа на Джъстин Бийбър или „сутиен тип Мадона“

Ключова дума #4 – Името на марката

Дори и да звучи, като нещо логично, нали. Голяма част от продавачите обаче не обявяват марката на продукта, който продават. Ако продавате дамски маратонки Puma e много по-добре да напишете в заглавието – Дамски маратонки PUMA, отколкото само Дамски маратонки. По този начин ще можете да привлечете и потребители, които търсят продукти с марката Puma, а не само такива, които търсят дамски маратонки.

Ключова дума #5 – НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА

Когато наблегнете на цената, хората със сигурност ще проявят интерес и ще видят колко ниска е вашата цена. Никой не обича да плаща скъпо.

Създавайки обява за продажба на вашият продукт, можете да експериментирате да с различни думи и изрази, за да видите, кои от тях ще ви донесат най-голям успех.

Ако искате да продавате в ebay,  но не сте сигурни от къде да започнете  вижте статията ни 5 начина как да продаваме и да печелим от eBay  или изтеглете БЕЗПЛАТНАТА ни електронна „Как да продаваме в ebay – ръководство за начинаещи“, в което ще ви покажем стъпка по стъпка как да създадете своята първа обява с клюючови думи за ebay.

.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments