fbpx
Начало - 25 часа – 50 книги – 60% отстъпка – безплатна доставка на книги

25 часа – 50 книги – 60% отстъпка – безплатна доставка на книги

безплатна доставка на книги от англия

Сигурно се питате какво точно означава заглавието на тази статия: 25 часа – 50 книги – 60% отстъпка – безплатна доставка на книги

25 часа: толкова ще продължи кампанията на BookDepository – един от най-големите сайтове за продажба и безплатна доставка на книги. В този период на сайта ТУК ще бъдат представени оферти на книги, които ще бъдат с уникални ниски цени.

50 книги – това ще за 50 заглавия, които ще бъдат пуснати за продажба на цени с до 60% отстъпка. Всяка книга ще бъде предлагана за продажба за период от 30 минути.

60% отстъпка – това е наистина голяма отстъпка за книгите, които ще бъдат предложени и ще можете да избирате от 50 заглавия. Освен това винаги можете да си закупите и друга книга, тъй като в сайта има постоянно книги с намаления.

Безплатна доставка – това, вече звучи наистина примамливо. Оказва се, че безплатен обяд няма – но безплатна доставка на книги – има и тя се предлага за всяка една закупена книга от BookDepository, независимо от нейната цена.

Ако все още не сте поръчвали от сайта – няма нищо сложно. Избирате книга. Избирате начин на плащане (дебитна или кредитна карта или PayPal). Избирате адрес на доставка. Получавате книгата до 14 работни дни. Наслаждавате се на поръчката си.

Ако се притеснявате да плащате с карта в online магазини – Ако нямате кредитна / дебитна карта – Ако нямате PayPal сметка Ние ще направим поръчката вместо вас. Изберете си книга, изпратете ни линк към книгата на dimitkoster@gmail.com и ние ще ви върнем информация колко ще струва ако направим поръчката вместо вас.

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.