fbpx

25 часа – 50 книги – 60% отстъпка – безплатна доставка на книги

shopsector.com


Сигурно се питате какво точно означава заглавието на тази статия: 25 часа – 50 книги – 60% отстъпка – безплатна доставка на книги

25 часа: толкова ще продължи кампанията на BookDepository – един от най-големите сайтове за продажба и безплатна доставка на книги. В този период на сайта ТУК ще бъдат представени оферти на книги, които ще бъдат с уникални ниски цени.

50 книги – това ще за 50 заглавия, които ще бъдат пуснати за продажба на цени с до 60% отстъпка. Всяка книга ще бъде предлагана за продажба за период от 30 минути.

60% отстъпка – това е наистина голяма отстъпка за книгите, които ще бъдат предложени и ще можете да избирате от 50 заглавия. Освен това винаги можете да си закупите и друга книга, тъй като в сайта има постоянно книги с намаления.

Безплатна доставка – това, вече звучи наистина примамливо. Оказва се, че безплатен обяд няма – но безплатна доставка на книги – има и тя се предлага за всяка една закупена книга от BookDepository, независимо от нейната цена.

Ако все още не сте поръчвали от сайта – няма нищо сложно. Избирате книга. Избирате начин на плащане (дебитна или кредитна карта или PayPal). Избирате адрес на доставка. Получавате книгата до 14 работни дни. Наслаждавате се на поръчката си.

[note note_color=“#8cd7fe“ radius=“9″]Внимание!!! – Ако се притеснявате да плащате с карта в online магазини – Ако нямате кредитна / дебитна карта – Ако нямате PayPal сметка Ние ще направим поръчката вместо вас. Изберете си книга, изпратете ни линк към книгата на dimitkoster@gmail.com и ние ще ви върнем информация колко ще струва ако направим поръчката вместо вас. [/note]

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.