revolut-20lv-bonus

Вземи 20 лв. бонус и безплатна карта от Revolut

4 2 votes
Рейтинг на статията

Сигурен съм, че вече тотално ти е омръзнало от всички банкови такси и комисионни, които плащаш на банките.

Вече има доста алтернативи на стандартните и смея да твърдя остарели банкови услуги.

Мога да ти споделя моят личен опит за това какво е решението на проблема с таксите и комисионните.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Аз лично използвам приложението от месец юли миналата година и все не ми остава време да направя едно ревю на приложението и услуга. Но ето, че вече му дойде времето.

Решението на проблема се казва Revolut

Ако четеш това трябва да знаеш, че още сега можеш да си направиш регистрация в Revolut и да се възползваш от безплатна карта, а също така и 20 лв бонус. Всичко това е част от лятната кампания на Revolut, които от няколко месеца имат вече и офис в България.

Директен линк за регистрация >>> https://dimitkoster.com/Revolut20lv

ВНИМАНИЕ!!!

Какво е Revolut

Ако не познаваш добре услугата и възможностите, които дава сметката в Revolut можеш да се запознаеш ТУК, както и да научиш за необходимите действия, които трябва да направиш за да се възползваш от безплатната карта и да получиш бонус.

Всъщност Revolut е финтех компания, която предлага алтернативен подход на стандартното банкиране. Благодарение на приложението за Android u iOs имаш възможност да използваш плащания в различни валути. Освен това няма да ти се налага да се плащат високи банкови такси и комисионни. И всичко това става в реално време само от мобилния ти телефон.

Самата регистрация и активиране на сметката и картата е изключително лесно и отнема не повече от 3 минути. Най-хубавото е, че не се изискват купища документи, декларации и бланки. Достатъчно е само да се предостави валиден документ за самоличност.

Освен всичко друго, приложението може да се използва и като виртуален портфейл, чрез който да получавате и изпращате пари в цял свят. Също така получаваш и физическа карта (има три варианта) с която можеш да теглиш от банкомат без такса до определена сума. Освен това нямате и месечна такса (има и такива с такса, които предлагат допълнителни опции като кешбек, застраховка и т.н.).

Защо препоръчвам Revolut и какви са предимствата

Много може да се изпише и каже за предимствата на подобни услуги, но аз ще се спра само на няколко, които са мен са най-важни:

Карта Revolut е без такси

 • Няма такси – нито за откриване, нито за закриване, нито месечната или годишна такса за обслужване
 • Няма такси за теглене от банкомат  – имаш възможност да теглиш до 200 евро на месец, без да плащаш такси за това, без значение в коя държава си или от кой банкомат
 • Справедлив валутен курс – ако се наложи да плащаш нещо в различна валута не се притесняваш от валутния курс. Всички подобни плащания се превалутират по реалният междубанков курс за деня

Свобода да търгуваш без комисионни

 • Получаваш карта Visa или MasterCard напълно безплатно
 • Разполагаш с безплатни сметки в EURO или GBP
 • Можеш да търгуваш с акции и криптовалути без комисионна
 • Можеш да спестяваш пари чрез функцията Сейф Vault , която закръгля похарчените от теб пари и ти ги заделя в отделна сметка
 • Зареждаш сметката си  в Revolut чрез банкова карта или банкова сметка без никакви такси и комисионни
 • Управляваш всичко през мобилния си телефон, което ти спестява ходене до банката и чакане на опашки.

Как да се възползвам от Revolut предложението за 20 лв, бонус

За да се възползваш от безплатна Revolut карта и да получиш 20 лв. бонус в нея е нужда изпълниш следните стъпки:

 1. Отвори този линк https://dimitkoster.com/Revolut20lv  и въведи мобилния си номер. (ще получиш SMS с линк, през който да си изтеглиш приложението)
 2. Щракни върху линка, който ще получиш в SMS-a и инсталирай приложението Revolut от Google Play или App Store.
 3. Регистрирай се като следваш стъпките (отнема около 1 минута)
 4. Зареди 25 лв. в сметката си, които после можеш да похарчиш или изтеглиш на банкомат. Можеш да направиш това зареждане с дебитна или кредитна карта
 5. Поръчай безплатна карта със стандартна доставка Free Card [Standard Delivery]. Ако искаш, можеш да си поръчаш и виртуална карта. Реално и с 2-те карти може да правиш покупки онлайн (дори и все още да не е дошла твоята виртуална карта)
 6. Потвърди своя профил от Verify your identity (Tap More -> Profile -> Verify identity)
 7. След като всички стъпки до 6 са готови е нужно да направиш покупка, чрез твоята Revolut карта. Няма значение каква е стойността на покупката – можеш да си купиш нещо евтино
 8. Веднага след това ще получиш твоя бонус от 20 лв. Така в сметката си ще имаш 20 лв. бонус + парите които си заредил по-рано

Не забравяй!!!

Кампанията с бонус 20 лв., е само до 26.08.2019. Възползвай се за да можеш да прибереш тези 20 лв, като заявиш твоята безплатна Revolut карта.

Натисни линка https://dimitkoster.com/Revolut20lv и следвай стъпките по-горе

Подобни статии

4 2 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments