fbpx
Начало - Пари до заплата или добре ли е да изтеглим бърз кредит

Пари до заплата или добре ли е да изтеглим бърз кредит

Бърз кредит

През последните няколко години на финансова криза и увеличаваща се безработица все повече хора остават без пари или не получават достатъчно за да си платят всички сметки. Затова изключително важно е всеки да има фонд за извънредни ситуации, в които няма да му се налага да иска пари назаем или да се притеснява, че може да остане без ток или да му спрат телефона, точно когато очаква важно обаждане. Финансовата грамотност позволява на не изпадате в подобна ситуация. Малко са обаче хората, които могат с ръка на сърцето да кажат „Аз имам заделени пари за поне 6 месеца“.

[heading size=“15″]Добре ли е да изтеглим бърз кредит?[/heading]

Ако попаднете в ситуация, в която останете без пари, но очаквате скоро да получите заплата или друг доход имате няколко възможности – да поискате пари от приятели, да изтеглите кредит от банка или да вземете бърз кредит.

Последните 2 години има бум на фирмите, които предлагат възможността да получите малка сума пари за броени минути. Без предварително одобрение, без такси за одобрение и други такси, които начисляват банките.

Преди да решите, обаче да се обърнете към фирма, която отпуска бърз кредит трябва да имате предвид няколко важни неща:
Бърз кредит от MMoney

  • сумите, които отпускат са между 100 и 1000 лв.
  • лихвите по тези кредити са доста по-високи от кредит отпуснат от банка
  • не се изисква да доказвате доход
  • можете да получите сумата за по-малко от 1 час, а в много случаи и за броени минути
  • има фирми, които предлагат 0% лихва, ако върнете цялата сума в определен срок (виж повече тук)

В крайна сметка е добре да се въздържате от тегленето на всякакъв вид кредити, освен ако не е крайно наложително. Естествено можете да изтеглите кредит с 0% лихва ако ви трябват пари. Малко са обаче фирмите, които предлагат подобна услуга. Това са обикновено компании предлагащи стокови кредити, при които можете да си купите бяла или черна техника на разсрочено плащане и без оскъпяване.

Ето едно интересно предложение от M-Money, които предлагат бърз кредит за суми от 100 до 395 лв. Сума, която да ви помогне да купите коледни подаръци за близките си и после бързо да върнете когато получите заплата.

 Бърз кредит от MMoney

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.