Пари до заплата или добре ли е да изтеглим бърз кредит

0 0 votes
Рейтинг на статията

През последните няколко години на финансова криза и увеличаваща се безработица все повече хора остават без пари или не получават достатъчно за да си платят всички сметки. Затова изключително важно е всеки да има фонд за извънредни ситуации, в които няма да му се налага да иска пари назаем или да се притеснява, че може да остане без ток или да му спрат телефона, точно когато очаква важно обаждане. Финансовата грамотност позволява на не изпадате в подобна ситуация. Малко са обаче хората, които могат с ръка на сърцето да кажат „Аз имам заделени пари за поне 6 месеца“.

Добре ли е да изтеглим бърз кредит?

Ако попаднете в ситуация, в която останете без пари, но очаквате скоро да получите заплата или друг доход имате няколко възможности – да поискате пари от приятели, да изтеглите кредит от банка или да вземете бърз кредит.

Последните 2 години има бум на фирмите, които предлагат възможността да получите малка сума пари за броени минути. Без предварително одобрение, без такси за одобрение и други такси, които начисляват банките.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Преди да решите, обаче да се обърнете към фирма, която отпуска бърз кредит трябва да имате предвид няколко важни неща:

  • сумите, които отпускат са между 100 и 1000 лв.
  • лихвите по тези кредити са доста по-високи от кредит отпуснат от банка
  • не се изисква да доказвате доход
  • можете да получите сумата за по-малко от 1 час, а в много случаи и за броени минути
  • има фирми, които предлагат 0% лихва, ако върнете цялата сума в определен срок (виж повече тук)

В крайна сметка е добре да се въздържате от тегленето на всякакъв вид кредити, освен ако не е крайно наложително. Естествено можете да изтеглите кредит с 0% лихва ако ви трябват пари. Малко са обаче фирмите, които предлагат подобна услуга. Това са обикновено компании предлагащи стокови кредити, при които можете да си купите бяла или черна техника на разсрочено плащане и без оскъпяване.

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments