finansov plan

Вижте как да спестим пари в размер на 1400 лв.

0 0 votes
Рейтинг на статията

52 седмичен план, който ще ви направи по-богати с 1400 лв.

Знаете ли, че можете да спестите почти 1400 лв и то само за 1 година? При това, следвайки една много проста и лесна схема.

Попаднах на нея преди няколко месеца и ме спечели със своята простота.

Лесна за разбиране, лесна за следване и лесна за изпълнение. Резулатът обаче е наистина добър.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В края на този 52 седмичен цикъл вие ще имате почти 1400 лв. или за да бъдем съвсем точни – 1378 лв.

Не е зле, нали?

Концепцията е много проста.

Всяка седмица отделята сума, която съответства на номера на седмицата от годината и депозирате сумата в своята спестовна „сметка“. Това може да бъде плик за пари, буркан, касичка и т.н. Важното е наистина да събирате парите.

Например през първата седмица депозирате 1 лв, през втората седмица – 2 лв., трета седмица – 3 лв. и т.н. Следвайки тази схема в края на годината ще имате спестени около 1400 лв.

Изтеглетете БЕЗПЛАТНО схема на 52 седмичния план, който ще ви направи по-богати с 1400 лв. от следния линк: 52 Седмично Предизвикателство

Финансовите експерти съветват за период от 6 месеца до 1 година, човек да спести една месечна заплата, което означава, че трябва да спестявате около 10-20% от доходите, които получавате. Използвайки схемата по-горе ще успеете да заделите доста по-голяма сума от една месечна заплата.

Препоръчвам да изтеглите безплатно схемата описана по-горе и да я сложите на видно място. Така ще можете да следите своя напредък и да не забравяте да заделяте сумата за съответната седмица.

Тук има един важен момент, който трябва да имате предвид. С напредването на седмиците вие ще трябва отделяте по-голяма сума, като за последния месец ще трябва да отделите 49+50+51+52 или общо 202 лв. Но мисля, че ако цяла година се придържате към плана – това няма да е проблем за вас.

Някой предпочитат да обърнат таблицата и да започнат от 52 седмица движейки се към седмица 1. Това съще е вариант, но малко по-труден за изпълнение.

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments