Спечелете книга от DimitkoSter.com

0 0 votes
Рейтинг на статията

Подаръци от DimitkoSter.com

Подаряваме две книги за бизнеса

Само след няколко дни е Коледа, а на Коледа се подаряват подаръци. Затова от екипа на DimitkoSter.com ще направим няколко подаръка. Подаръците са скромни, но са от сърце. Тъй като темата за парите и управлението на времето при нас са доста застъпени решихме да подарим две книги на двама от нашите читатели.

Първата книга е със заглавие „Четирите потока на парите – Пътеводител към финансова свобода“ с автор Робърт Киосаки, в която авторът разкрива каква е разликата между това да бъде наемен работник, самонает в частен бизнес и инвеститор. Както и обяснява защо богатите са богати, а бедните остават бедни. В книгата той дава и ценни насоки за това как можете да увеличите финансовото си състояние и да имате финансова свобода.

Купи книгата – цена 10.00 лв.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Втората книга е със заглавие

Изяж жабата – 21 начина да избегнете пилеенето на време и да вършите повече по-бързо“ с автор Брайън Трейси. Както пише авторът  „Никога няма да имате време да свършите всичко, което сте набелязали за вършене! Затова успелите хора се фокусират върху най-важните си цели и ги осъществяват до край.“ В книгата ще намерите 21 ценни и проверени в практиката начина как и вие да постигнете същата ефективност и да поемете по пътя на неограничените възможности.

Купи книгата – цена 7.99 лв.

Кой ще вземе подарък от нас?

Първата книга – Четирите потока на парите, ще получи един от читателите, който се абонира за нашия безплатен бюлетин, който можете да видите в дясната част на сайта. Тук ще участват и всички читатели, които вече са абонирани и те не трябва да правят нищо повече. Ако още не сте се абонирали – можете да го направите до края на месец декември 2013 г.

За Втората книга – Изяж жабата, ще бъде дадена на един от читатели ни, който остави коментар под статията. Просто напишете какво е важно за вас за успеха на всеки бизнес.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от всички абонирали се за бюлетина ни и оставили коментар под статията. Тегленето на наградените ще бъде в началото на месец януари, като ще има и 2 резерви, в случай че не успеем да се свържем с късметлиите.

Пожелаваме успех на всички и Весели празници

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Елка Алдомирова

Благодаря Ви, че споделяте Вашите знания и опит с нас. Моето мнение е, че темите, които засягате са полезни. Весели празници

katie

За успеха на всеки бизнес е важно разбирателството на екипа и неуморното гонене и оптимизиране на целите!