dopylnitelni-dohodi-ot-pisane-na-reviuta

Допълнителни доходи от писане на ревюта

4.5 2 votes
Рейтинг на статията

От къде започнем

Със сигурност няма човек, който да не иска да спечели някакви допълнителни доходи. Особено ако това не отнема много време и е възможно да се направи сравнително лесно. В тази статия ще ви споделя част от информация за онлайн курс, който подготвих, свързан с допълнителни доходи от писане на ревюта.

Вече сигурно си мислите, че това е още една схема за наивници, които да си дадат парите на вятъра. И сигурно имате основание да си мислите подобни неща, ако изхождате от предишен опит. Това, което съм подготвил обаче, е нещо наистина различно.

Защо е различно? Ами защото просто работи!


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


И за да не говорим празни приказки ето няколко снимки от получени плащания за писане на тези ревюта.

Това са скрийшоти от част от плащанията, които съм получил през последната една година.

Както може да се види от снимките, част от плащанията, които съм получил като допълнителни доходи от писане на ревюта, са в USD, а друга част са в BGN. Това е така, защото използвам няколко начина за превръщане на наградите, които получавам в реални пари. Методът, който съм избрал, е да събера парите от всички ревюта и да те да постъпят в банковата ми сметка.

Какви са всички методи за превръщането на наградите в пари в брой, разглеждам в курса, за който споменах малко по-рано.

Допълнителни доходи от писане на ревюта – онлайн курс

Допълнителни доходи от писане на ревюта

Какво всъщност представлява този метод? Това, което трябва да знаете е, че има няколко различни сайта, които са готови да ви платят определена сума (стандартно $5), за да напишете качествено ревю за софтуерен продукт, който вече използвате. Такива продукти могат да бъдат -Viber, Gmail, Skype, Excel, PowerPoint и още много други, които съм сигурен, че всеки от вас използва ежедневно.

Това, което трябва да направите е да дадете малко информация за вас – в коя сфера работите, от колко време изпозлвате продукта, коя е компанията, в която работите. След това следват няколко въпроса за това какво най-много ви харесва в продукта и какво не ви харесва.

Сигурен съм, че има доста неща, които можете да напишете за всеки от изброените по-горе, нали?

Има и няколко въпроса, свързани с това защо сте избрали точно този продукт и дали сте използвали друг подобен.

Защо някой би ви плащал затова?

Въпреки, че е странно някой да ви дава пари, за да пишете коментари и ревюта, това си има много добра бизнес обосновка. В последните няколко години много голяма част от потребителите взимат решение за покупка на даден продукт на база на мнението на другите потребители. Много по-естествено е да чуете / прочетете мнението на други потребители, отколкото да се доверите на маркетинговите послания на компаниите.

Сигурен, съм че поне веднъж сте чели мнение на потребители в Booking.com преди да си запазите стая. Или пък сте питали приятелите си във Facebook за препоръка за продукт или услуга. Това е т.нар. Маркетинг 4.0, според който мнението на останалите потребители, е много по-важно от всякога.

Освен това, генерирайки съдържание сайтовете, които правят подобни сравнения печелят комисионна, за всяка продажба, която направят от дадения продукт. Точно затова, те имат интрес да предложат богат избор както от софтуерни продукти, така и от качествени ревюта.

Има ли гаранция за плащане

Следващият логичен въпрос, който бих си задал е: Има ли гаранция, че ще получа плащане след като напиша ревю?

Опитът ми до момента показва, че над 95% от ревютата, които съм написал са публикувани и за тях съм получил комисионна. Имайте предвид, че всички ревюта се преглеждат от редактор на сайта. Ако отговарят на техните изисквания, то ревюто ще бъде публикувано и вие ще получите комисионна.

Затова аз пиша ревюта само на продукти, с които съм работил и наистина имам лично мнение. Много е лесно да намерите ревю за даден продукт и просто да го препишете. Но няма да мине номера ;-). Все пак хората искат да изкажете собственото си мнение. А както казах и в началото съм сигурен, че ежедневно използвате поне 10 приложения и софтуерни продукти, за които можете да напишете по 2-3 изречения.

Колко се заплаща за всяко ревю

Както спомнах и по-рано, стандартната комисонна, която дават от сайта е $5, но в курса разкривам метод, който ще ви даде възможност за допълнителни доходи от писане на ревюта, ще са в порядъка на минимум $10. Много често съм получавал и комисионни от $15-$20, а е имало и случаи, в които за едно ревю съм получавал и $25.

След като изпратите ревюто в рамките на 7-14 дни ще получите информация дали е одобрено за публикуване. След като се публикува имате възможност да си вземете наградата под формата на еднократна дебитна карта или Amazon Gift. Аз лично предпочитам дебитна карта, след което си превеждам парите в Stripe, a от там и в банковата ми сметка. Използвайки този метод има малки комисионни, но получавам парите и мога да правя каквото си искам с тях.

Какви за начините да осребрите комисионните от писане на ревюта обяснявам подробно в курса.

Какво ще получа ако се запиша за курса „Как да печелим допълнителни доходи от писане на ревюта“

Ако се присъедините към това обучение, след като го завършите, ще научите:

kakvo-ste-polucha-ot-kursa

Подобни статии

4.5 2 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ричард

Трябва ли да знам английски