Как да продаваме в eBay

Ebay – как да продаваме – ръководство за начинаещи

5 1 vote
Рейтинг на статията

Стартирането на бизнес в eBay е изключително лесно и не изисква почти никакъв капитал. Ако започнете да продавате в най-популярният сайт за обяви не е необходимо да наемете офис, техника и служителите. Не и докато не се разрасне бизнеса ви. Това от което се нуждаете е продукт, компютър свързан с интернет и упорство. Не на последно място ви трябват и знания за това как да започнете и какви грешки да не допускате за да имате успешен eBay бизнес. Единствените разходи, които първоначално ще трябва да направите това са таксите за публикуване на обява и транспортните разходи. Въпреки това, ще имате достъп до милиони потенциални купувачи от цял свят. И всичко това без никакъв риск за вас.

За пълни подробности и обяснение стъпка по стъпка поръчайте

“Как да продаваме в eBay ръководство за начинаещи – стъпка по стъпка”

При поръчка ще получите електронна книга – ръководство в PDF формат, в който стъпка по стъпка е описан целият процес от началото до края. Изключително подходящ за хора, които няма много опит в продажбите в ebay. В ръководството са използвани print screen картинки за повече яснота и по-лесно ориентиране. След като се запознаете с това ръководство ще имате знанията и уменията как да започнете да продавате своите продукти или продукти през дроп шипинг в един от най-големите онлайн портали.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В ръководството сме описали подробно с илюстрации как да създадете първата си обява, на какво трябва да обърнете внимание при публикуването й. Засегнали сме и въпроса как да изберете подходящ начин за изпращане на стоката така, че да присгине максимално бързо, на добра цена и да получилите положителна обратна връзка от страна на купувача.

Детайли:

Формат: PDF

Брой страници: 22


Вземи БЕЗПЛАТНО копие на ръководството – Как да продаваме в eBay

* indicates requiredАз съм

 

 

 

 

 

 


Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments