nov-sait-za-plateni-online-anketi

YouGov – нов сайт за платени онлайн анкети

4 1 vote
Рейтинг на статията

Вече няколко пъти сме писали за най-добрите сайтове са платени анкети. Добрата новина е, че тези сайтове за анкети са проверени лично от нас и те наистина изплащат комисионни.

Ето накратко сайтове за анкети, от които сме получавали комисионни:

MarketAgent.com

Това е нашият топ фаворит, от който почти все месец получаваме около 20 евро. Това е сайтът, който израща анкети най-често. Ако още нямате регистрация може да я направите от ТУК

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

Следващият сайт, който също препоръчваме с две ръце е сравнително нов – от около 1 година, но преди да направим ревю и за него, трябваше да го тестваме, за да сме сигурни, че изплаща комисионни.

Е, вече това е факт, получихме два пъти комисионни от по 20 лв.

YouGov.

Сайтът е много приятен за използване, анкетите са кратки и много бързи за попълване. За всяка анкета се получават 200-250 точки, а минималната сума за изплащане е 1500 точки, което са 20 лв. Тези точки може да ги съберете след попълване на 6-7 анкети.

За разлика от MarketAgent, YouGov изпращам малко по-рядко анкети. Може би по 1-2 анкети на месец. Точно затова и ни трябваше 1 година, за да съберем необходимата сума за изплащане на комисионните. Ако не се възползвате веднага от комисионната след като съберете 1500 точки, може да изчакате да станат 2500 и тогава, ще получите двойна комисионна – 40 лв.

YouGov – нов сайт за платени онлайн анкети

Осребрете своите 1500 точки за 20 лв. Парите се изпращат по банков път в рамките на 1 до 3 работни дни, и ако няма проблеми, ще бъдат в сметката Ви още същия ден. 1500 точки се получават след като попълните поне 6 анкети.

Следващият сайт за платени анкети, който препоръчваме е един от първите, с който започнахме.

Daedalus.eu

Това е международен сайт, който изплаща комисионна след достигане на 1000 точки, равни на 10Евро. Добрата новина е, че плаща в рамките на 1-2 след заявяване на комисионната. Лошата новина, е че анкетите са сравнително рядко и доста често за дълги – (15-20 минути).

Има обаче още един голям плюс, който го няма при другите сайтове за анкети. Ако решите да попълните анкета в Daedalus.eu, но не отговаряте на профила, ще получите 20 точки бонус, дори и да не сте попълнили анкетата.

Ако все още нямате опит с конкретен сайт за платени онлайн анкети и се чудите дали да започнете сега, ето няколко причини, които според нас си заслужават да го направите:

5 причини да участвате в поне един сайт за платени онлайн анкети

Лесно е и не изисква никаква инвестиция или ангажимент от ваша страна, за да печелите допълнителни доходи от вкъщи

Можете да участвате и да попълвате анкети, когато решите и в удобно за вас време

Сайтовете за платени онлайн анкети предлагат различни възнаграждения – от пари, през точки и ваучери като награди

Платените онлайн анкети са страхотен начин да си докарате допълнителен доход в свободното си време

Дава ви възможност да се запознавате с нови тентенции, продукти и услуги, които предстои да бъдат пуснати на пазара.

Въпреки всичко, което казахме, трябва да имате предвид, че подобен тип сайтове не плащат твърде много. Сумите, които ще получавате няма да ви направят богати и не можете да разчитате само на тях за своите доходи. Също така се уверете, че сайтовете за анкети, в които искате да се регистирате са надеждни и ще ви изплатят натрупаните комисионни.

Точно такива, проверени са сайтовете, които описахме в началото на статията.

Подобни статии

4 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments