fbpx

Приключване на кампанията за платени онлайн анкети

person holding blue and clear ballpoint pen

От афилиейт мрежата 2leva.bg съобщиха, че предстои приключване на кампанията по набиране на нови участници в платени онлайн анкети на Deadalus.

При влизането си в България в началото на миналата година от Deadalus обявиха, че ще съберат около 200 000 потребители, които да отговарят на изпратени от тях анкети, като ще  получават точки за всяка попълнена анкета.

След събиране на определен брой точки, те ще могат  да бъдат разменени за реални пари. След доста агресивната си кампания за набиране на нови потребители, сред която бяха няколко промоции с награди – Dell Streak Table, HP laptop, афилиейт програма в 2leva.bg краят на кампанията за набиране на нови членове чрез афилиейт е към своя край.

Всеки, който иска да се включи в общността на Deadalus и да попълва анкети, а защо не и да печели пари от онлайн анкети, ще има възможността да го направи до 10.06.2013.

Ако вие още не сте се включили в общността, но искате допълнителни доходи от платени анкети, можете да се включите просто като попълните формата за покана по-долу. До 48 часа ще получите покана от мен за включване в общността на Deadalus, при това напълно безплатно.

Какво представляват сайтовете за платени онлайн анкети?

Това са компании, които се интересуват от потребителското мнение и нагласи и са готови да плащат за това.

Много от вас със сигурност са чували или виждали  реклами по сайтове, включително и във Facebook на хора, които срещу определена сума ще ви предоставят информация за това как да печелите от онлайн анкети, като показват и чекове за стотици долари на ден. Сигурно сте си задавали и въпроса дали това е истина или измама?

Истината е някъде по средата.

Може ли да се печели от сайтове за платени онлайн анкети?

Наистина има сайтове, които дават пари за да разберат вашето мнение. И Deadalus Online е един от тях. Това, което обаче няма да ви дадат подобни сайтове е голямо богатство и стотици долари само за 1 ден. Реалните пари, които можете да спечелите са около 50-100 лв, за период от няколко месеца (около 6). Със сигурност няма да станете богати, но все пак е нещо, с което можете да помогнете на семейния си бюджет.

Всеки може сам да прецени за себе си дали това са много или малко пари и дали може да инвестира времето си в подобен проект.

Ако решите да се включите просто попълнете формата по-долу и ще получите покана за безплатна регистрация.

Упс!!! Опитайте отново
Вие успешно заявихте покана за участие в онлайн анкети

Покана за участие в онлайн анкети

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.