fbpx
Начало - Доставка на стоки от Amazon до България

Доставка на стоки от Amazon до България

dostavka-ot-amazon

Защо предлагаме доставка на стоки от Amazon до България

През последните 2-3 години на страницата на сайта предлагахме възможността за безплатна доставка на книги от Англия. Видяхме, че има сериозен интерес от страна на нашите читатели. Освен това през последните месеци получаваме и доста запитвания по-имейл за това дали предлагаме подобна услуга за доставка на продукти и стоки от Amazon.

Има хора, които не разполагат с дебитна или кредитна карта или пък не желаят да си дават данните от картата и да се регистират в различни сайтове.

Именно за тях, ние предлагаме да направим поръчка на продукт от Amazon и да им го доставим до България.

Как работи услугата ни за доставка на стоки от Amazon до България

Опитваме се да направим всичко достатъчно лесно и просто за потребителите. При това да доставим продукта на достъпна цена, за да не се налага да се плащат големи такси и комисионни.

 1. Всичко, което трябва да направите е да си харесате продукт в Amazon.co.uk и да ни изпратите линка на продукта (виж снимката по-долу) на email: dimitkoster @gmail.com
Доставка-на-стоки-от-Amazon-до-България-копиране-на-линка

2. След като получим линка от вас ще ви ви върнем отговор каква ще бъде крайната цена, на която можем да ви го доставим.

3. Ще ви изпратим данни за да направите авансово плащане на продукта. Предлагаме няколко варианта: на касата на EasyPay; плащане през Revolut (ако още нямате сметка в Revolut можете да си откриете безплатна ТУК и да вземете 20 лв. бонус); плащане през ePay.

4. В рамките на 4-5 дни продуктът ще бъде доставен до България и ще можете да си го получите.

Плащате ли някакви такси и комисионни

Всъщност се опитваме да доставим продукта на цена, възможно най-близка до тази в сайта са Amazon.co.uk.

За да придобиете представа каква ще бъде цената на доставка в български лева вижте методът ни на ценообразуване по-долу.

Към цената на продукта от Amazon добавяме 5% (което всъщност е нашата комисионна) или минимум 5 лв. Получената цена е в GBP (Британски паунди), която се конвертива в BGN (български лева) според курса продава на Пощенска банка (това е банката издател на нашата карта за разплащане).

Цената за доставка до България е 2.50 лв. за всеки започат килограм. Това означава, че за продукт, който тези 2.4 кг – цената за достака ще бъде 7.5 лв.

След като ни изпратете линк с продукта, ние ще ви върнем информация с крайната цена и няма да се налага вие да калкулирате каквото и да било. Примерът по-горе е илюстративен, с цел да разберете как ценообразуваме.

Пример и ценообразуване за доставка на продукт от Аmazon до България

Да приемем, че иската доставка на Kindle от сайта на Amazon.co.uk. Виждаме, че цената на продукта е 69.99 GBP. Теглото на продукта е 174 грама.

Доставка-на-Kindle-от-Amazon-до-България

Крайната цена на продуктът за вас ще бъде 69.99 + 5% = 73.49 GBP *2.21 (курс продава на Postbank) = 162.4 лв.

Тъй като продуктът е под 1 кг. цената за доставка ще бъде 2.50 лв.

Крайната цена за вас ще бъде 164.90 лв.

Ако имате някакви въпроси можете да се свържете с нас като ни пишете на dimitkoster @gmail.com

Използвайте формата за контакт по-долу, за да направите запитване.

Запитване за доставка на продукт от Amazon.co.uk

За да ви направим оферта за доставка на избраният от вас продукт от Amazon.co.uk ни изпратете линк с продукта и ние ще ви кажем каква ще бъде крайната цена на доставка за вас.

Email: dimitkoster @ gmail.com

19 thoughts on “Доставка на стоки от Amazon до България”

  1. Здравейте, цената на която ще мога да ви я доставим е 78 лв. Доставка до София и лично предаване. Ако искате да ви я изпратим до друг град ще трябва да поемете разхода за куриер.
   Срок за доставка до 14 дни.

 1. Здравейте искам да закупя този албум, но първо искам да знам цената ? Иhttps://www.amazon.com/gp/product/B087YSKGLF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A24SQKE22WMAS3&psc=1

  1. Здравейте, към момента доставаме само продукти от Amazon.co.uk, но този продукт не го намираме наличен там.

  1. Изпратих Ви имейл с детайли за Вашето запитване.

 2. В. Петкова

  Здравейте, благодаря за бързата реакция и професионалното отношение. Поръчката ми беше изпълнена точно, без никакво забавяне, комуникацията с Вас е изключително лесна и неангажираща. За да се сдобия с продукта ми отне един мейл за поръчка и едно телефонно обаждане, за да я получа. Ще се възползвам отново от услугите ви.

  1. Благодаря за топлите думи и високата оценка. Ще се раздвам отново да използвате нашите услуги.

 3. Мирослав

  Аз също се включвам с позитивен отзив. Всичко беше точно ,включително и комуникацията. : )

  1. Мирослав, благодаря за коментара и търпението за забавената книга. Радвам се, че избрахте ние да Ви доставим продукта от Amazon.

  1. Здравейте, мога да доставя книгата на цена от 40 лв. Ако искате да Ви съдействам, моля да ми пишете на dimitkoster@gmail.com

  1. Здравейте, този часовник се продава в Amazon.com. Аз бих могъл да ви доставя продукт само от Amazon.co.uk и Amazon.de. В момента часовникът не се продава в нито един от двата.
   Поздрави

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.