Доставка на стоки от Amazon до България

Доставка на Kindle от Amazon до България

Защо предлагаме доставка на стоки от Amazon до България

През последните 2-3 години на страницата на сайта предлагахме възможността за безплатна доставка на книги от Англия. Видяхме, че има сериозен интерес от страна на нашите читатели. Освен това през последните месеци получаваме и доста запитвания по-имейл за това дали предлагаме подобна услуга за доставка на продукти и стоки от Amazon.

Има хора, които не разполагат с дебитна или кредитна карта или пък не желаят да си дават данните от картата и да се регистират в различни сайтове.

Именно за тях, ние предлагаме да направим поръчка на продукт от Amazon и да им го доставим до България.

Как работи услугата ни за доставка на стоки от Amazon до България

Опитваме се да направим всичко достатъчно лесно и просто за потребителите. При това да доставим продукта на достъпна цена, за да не се налага да се плащат големи такси и комисионни.

  1. Всичко, което трябва да направите е да си харесате продукт в Amazon.co.uk и да ни изпратите линка на продукта (виж снимката по-долу) на email: dimitkoster @gmail.com
Доставка-на-стоки-от-Amazon-до-България-копиране-на-линка

2. След като получим линка от вас ще ви ви върнем отговор каква ще бъде крайната цена, на която можем да ви го доставим.

3. Ще ви изпратим данни за да направите авансово плащане на продукта. Предлагаме няколко варианта: на касата на EasyPay; плащане през Revolut (ако още нямате сметка в Revolut можете да си откриете безплатна ТУК и да вземете 20 лв. бонус); плащане през ePay.

4. В рамките на 4-5 дни продуктът ще бъде доставен до България и ще можете да си го получите.

Плащате ли някакви такси и комисионни

Всъщност се опитваме да доставим продукта на цена, възможно най-близка до тази в сайта са Amazon.co.uk.

За да придобиете представа каква ще бъде цената на доставка в български лева вижте методът ни на ценообразуване по-долу.

Към цената на продукта от Amazon добавяме 2% (което всъщност е нашата комисионна). Получената цена е в GBP (Британски паунди), която се конвертива в BGN (български лева) според курса продава на Пощенска банка (това е банката издател на нашата карта за разплащане).

Цената за доставка до България е 2.50 лв. за всеки започат килограм. Това означава, че за продукт, който тези 2.4 кг – цената за достака ще бъде 7.5 лв.

След като ни изпратете линк с продукта, ние ще ви върнем информация с крайната цена и няма да се налага вие да калкулирате каквото и да било. Примерът по-горе е илюстративен, с цел да разберете как ценообразуваме.

Пример и ценообразуване за доставка на продукт от Аmazon до България

Да приемем, че иската доставка на Kindle от сайта на Amazon.co.uk. Виждаме, че цената на продукта е 69.99 GBP. Теглото на продукта е 174 грама.

Доставка-на-Kindle-от-Amazon-до-България

Крайната цена на продуктът за вас ще бъде 69.99 + 2% = 71.38 GBP *2.21 (курс продава на Postbank) = 158 лв.

Тъй като продуктът е под 1 кг. цената за доставка ще бъде 2.50 лв.

Крайната цена за вас ще бъде 160.50 лв.

Ако имате някакви въпроси можете да се свържете с нас като ни пишете на dimitkoster @gmail.com

Използвайте формата за контакт по-долу, за да направите запитване.

Запитване за доставка на продукт от Amazon.co.uk

Запитване за доставка на продукт от Amazon.co.uk

* indicates required

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.