8 причини защо използвам Dropbox

0 0 votes
Рейтинг на статията

drop box

Няма да се спирам на това какво представлява Dropbox и какви за ползите от тази облачна услуга, а просто ще изброя 10-те най-важни за мен причини да използвам услугата.

1. Dropbox е безплатна услуга

или поне пространството от 2GB, което дава при първоначалната ви регистрация. Не, че това е най-важното, но мисля, че винаги, когато има нещо безплатно е по-добре от това да се изсипват пари с торби, когато могат се използват за нещо по-полезно

2. Можете да създадете повече от 1 профил

който да комбинирате за различните си нужди. Комбинирайки няколко профила можете по-лесно да управлявате файловоте, които качвате в Dropbox. Така може да имате 1 профил за личните ви файлове и 1 за служебните. Може също така да имате отделен профил за снимки и друг за документи. Освен това, по този начин ще разполагате и с повече безплатно пространство. Неудобството при използването на повече от 1 профил е необходимостта от използването на различни имейл адреси.

3. Можете да получите да 16GB безплатно пространство,


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


просто като кажете на приятелите си защо харесвате Dropbox. След като си направите регистрация и влезете в профила си можете да препочвате Dropbox на ваши приятели и познати. Всеки от тях, който се регистрира ще ви нови 500МВ допълнително пространство, което може да стигне до 16GB.

4. Имате достъп до файловете си по-всяко време,

без да се налага да правите допълнително Upload. След като се регистрирате и свалите папка на вашият desktop просто запазвайте в нея файлове. Те ще се визуализират директно в профила ви в Dropbox и ще можете да ги достъпвате от всеки компютър с достъп до интернет, таблет или телефон.

5. Бърза и лесна навигация

Колкото по-лесно, толкова по-добре. Dropbox има изключително опростена и лесна навигация, която ви позволя бързо и без много чудене да свършите това, което ви е необходимо.

6. Имате dropbox директно на телефона си –

всички телефони Android идват с инсталирано приложение, а тези, които го нямат – може да се свали напълно безплатно. По този начин можете да качвате всичките си снимки, които правите от телефона. Така ще бъдете сигурни, че няма да загубите никакви снимки, ако нещо се случи с телефона ви.

7. Можете да го използвате за бизнес целите

с платените пакети от 9,90 и 12,90 euro. Освен за лични нужди – можете да използвате Dropbox и за фирмени цели, с някой от платените пакети, които ви дават 100GB пространство и възможността повече от 1 човек да работи с 1 профил.

8. Възможност за интеграция с други приложения в интернет

[note note_color=“#8cd7fe“ radius=“9″]Ако още не сте изпробвали Dropbox, можете да го направите сега[/note]
Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments