Как да запазите батерията по-дълго когато гоните ПОКЕМОНИ

5 1 vote
Рейтинг на статията

Играта Pokémon Go е на път да превземе света докато се забавлявате навън гонейки следващият Pokemon. Освен че е забавно това приложение, което се използва за лов, безмилостно изхабява батерията ви и скоро няма да можете да хването нито един. Ако се ядосвате на това, че вашият смарт телефон „умира“ докато играте Pokémon Go има решение. Вижте как можете да спестите заряд на вашата батерия, така че тя да ви издържи доста по-дълго време докато „ловите“ Покемони.

Как да включите функцията за запазване на батерията – Pokémon

Всъщност е много лесно да увеличите животът на батерията, благодарение на функциятa battery saver mode. За да включите тази функцията отворете приложението Pokémon Go. Натиснете Settings в горния десен ъгъл на екрана. Плъзнете надолу по менюто докато видите функцията Battery Saver. Щракнете за да изберете и тикчето ще се появи. След това можете да се върнете в началното меню.

Това малко действие ще спести много живот от ватерията ви докато играете играта. Изключването на звуковите ефекти, музиката и вибрацията също ще спести много от батерията. Това ще ви даде допълнителен живот на батерията и ще предотврати бързото й изхабяване.

Използвайте Off-line карти


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Pokémon Go използва Google Maps за да зареди карта на вашият смарт телефон. Докато използва интернет данни за да извлече картата се израходва голяма част от батерията. Въпреки това, вие може да свалите карта Google и да я използвате офлайн. Това неминуемо ще подобри представянето на батерията ви и ще ви позволи по-дълго време да преследвате животинчетата.

За да направите това отворете приложението Google Maps. Изберете менюто Settings и щракнете върху функцията Offline areas. Натиснете иконата със знак плюс ‘+’ и използвайте квадрата за да определите картата, която искате да свалите, след което натиснете бутона Download.

Използвайте допълнителна външна батерия

How to save the battery life of your phone when playing Pokemon Go

Ако въпреки всички действия по-горе, животът на батерията продължава да не ви удовлетворява, можете да си вземете външна батерията, която да включвате точно когато ви е необходима още енергия. Портативните външни батерии (известни като power bank) се зареждат отделно от вашия мобилен телефон и имат възможността да събудят телефона ви за още няколко часа живот чрез USB кабела, който имате в комплекта.

В тон с манията по играта онлайн магазин tzona.bg имат специално предложение за цените на външни батерии. Можете да разгледате ТУК

Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments