6 функции за вашата iOS7, за които може би не знаете

0 0 votes
Рейтинг на статията
iOS7
iOS7

Ако вече сте обновили версията на своя iPhone до iOS7, със сигурност вече сте се запознали в новите неща. Но има и няколко наистина интересни и полезни неща в софтуера, които са скрити на пръв поглед и отнема малко време за да бъдат забелязани.

1. Иконата за часовника

Загледайте се по-детайлно в иконата на часовника. Виждате ли колко часа показва? Всъщност иконата за часовника показва реалното време в момента. Това е леко заиграване от Apple.

2. Час на изпращане на SMS

Влезте в менюто за съобщения и отворете някое от съобщенията вътре. След това плъзнете с пръста си наляво и задръжте. В дясната част на съобщенията се появява часът, на който са изпратите за всички съобщения

3. Нивелир


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Знаете ли, че можете да използвате телефона си като нивелир? Това можете да направите като активирате приложението компас и плъзнете наляво. Появява се нова функция, която спокойно можете да използвате като нивелир.

4. Нощен режим за Maps

Ако шофирате през нощта, светлината от вашият iPhone няма да бъде много приятна и може да ви заслепява. Сега вече можете да активирате режим за нощно каране. Този режим на осветяване е доста по-малко дразнещ и приятен за навигация в тъмното.

5. Затваряне на няколко приложения едновременно

Вече можете да затворите няколко приложения едновременно. По-точно три приложения. Ето как: щракнете два пъти Home бутона за да достигнете до отворените приложения. След това изберете три приложения и ги плъзнете нагоре с три пръста. По този начин ще ги затворите едновременно.

6. Блокиране на обажданията

Сложете край на досадните обаждания от банката или от бившето гадже. Просто добавете номера в менюто за блокиране, като отидете в Settings > Phone > Blocked и добавете номера, който искате да ограничите

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments