Начало - Ново афилиейт състезание от 2leva.bg

Ново афилиейт състезание от 2leva.bg

0 0 votes
Рейтинг на статията

Афилиейт състезание от 2leva.bg

2leva.bg

На нашите страници вече е ставало дума за афилиейт мрежата на 2leva.bg (ако сте пропуснали статията можете да я видите ТУК) и как тя може да ви помогне да започнете да печелите от афилиейт маркетинг и да увеличите своите приходи.

В края на миналата година от 2leva.bg организираха състезание за своите афилиати, в което екипът на DimitkoSter.com взе участие и дори спечелихме първо място в категорията регистрации (вижте статията тук).

Наградите

Тази година отново има X-MAS AFFILIATE CHALLENGE 2013което ще предизвика най-добрите да премерят сили и да се борят за наградите. Наградите са повече от мотивиращи:

  • 1-ва награда – LED телевизор
  • 2-ра награда – лаптоп
  • 3-то награда – ваучер на стойност от 500 лв. осигурен ot 3Suisses

Освен тези награди ще има и още 10 награди на случаен принцип, ваучер на стойност 150 лв., и още един ваучер на стойност 200 лв.

Всеки който желае може да се включи в състезанието, ако не за наградата, то поне това е добър начин за започнете да печелите допълнително, промотирайки продуктите на търговците в 2leva.bg.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Екипът на DimitkoSter.com отново ще участва и се надяваме всички наши читатели да ни подкрепят, като си направят регистрация или покупка в някой от следните онлайн магазини и сайтове за платени онлайн анкети

Онлайн магазини в 2leva.bg

 

Сайтове за платени онлайн анкети

 

 Ще има награда и от нас

Всеки наш читател, който в периода 01.11.2013 – 30.11.2013 направи регистрация успешна регистрация в някой от сайтовете за платени онлайн анкети, в 3Suisses,  2leva.bg или направи поръчка в някой от изброените по-горе онлайн магазини, чрез посочените по-горе линкове, ще участва в раздаваните от нас награди.

  • 2 билета за кино за избран от вас филм в София – Наградата ще бъде дадена на читателят с най-голяма сума на направени поръчки за периода по-горе
  • 5 човека ще получат безплатно електронната книга „Как да продаваме в eBay“ – наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип от всички, които участват и имат направена минимум 1 регистрация или 1 покупка
  • 5 човека ще получат книга от нас – наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип от всички, които участват и имат направена минимум 1 регистрация или 1 покупка

За да участвате разпределението на наградите трябва да направите минимум 1 регистрация или 1 покупка, като използвате линковете по-горе в статията. Наградите ще бъдат обявени след приключване на играта, при условие, че са успешно приключени. От играта ще бъдат изключвани всички участници, които направят опит за измама като повече от 1 регистрация от 1 компютър, правене на фиктивни поръчки (без заплащане в последствие).

За участие в играта ще ви е необходимо да знаете вашият IP address, който можете да проверите ТУК. 

За да участвате в разпределението на наградите моля попълнете формата по-долу след като направите покупка или регистрация. 

[contact-form to=’dimitkoster@gmail.com’ subject=’Афилиейт състезание’][contact-field label=’Име’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’IP address’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Link%26#x002c; който сте използвали’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: