GoPro HERO4 Session – запечатайте спомените си в HD

GoPro HERO4 Session

GoPro Hero4 Sessioin

Снегът вече се трупа. Скиорите потриват ръце и наточват ските си. Време е да малко екстремни преживявания, с които да разнообаразим скучното си и натоварено ежедневие. Всеки, който обича снегът ще се запъти към близки и далични ски курорти. Отпуската обаче ще свърши и ще искаме да се похвалим на приятелите си във Facebook как сме се забавлявали. Можем да качим снимки от телефона, но съвсем друго ще бъде ако направим и  подходящо видео с HD качество, нали? И тук на помощ идва един от най-новите продукти на американската компания GoPro, a именно моделът HERO4 Session. Ултра малката и компактна камера обаче не остъпва по нищо с техническите си параметри от по-големите и скъпи модели на производителят на екшън камери.

Не трябва да се пристенявате от малкият й размер и тегло от само 74грама, тъй като в тази малка кутийка са скрити 1000 mAh батерия, която позволява видео запис до 2 часа, слот за карта памет до 64 GB и 8 mpx камера, която ви позволява да правите снимки с резолюция 3264 x 2448 при това в по-широк от стандартния формат.  С тези параметри всъщност Hero4 Session е с 50% по-малка и с 40% по-лека от другите модеи от серията Hero4.

GoPro Hero4 Session - 2

Удълженият живот на батерията се постига като енергия се изразходва само когато камерата записва и автоматично се изключва когато не прави запис. Това всъщност може да ви позволи да правите снимки и видео през целия ден, тъй като както написахме по-горе, напълно заредена батерия може да издържи до 2 часа непрекъснат запис. Вградената батерия се зарежда чрез включеният в комплекта USB кабел в контакта или през лаптопа ви.

Вграденият Wi-Fi и Bluetooth можете да свържете и да контолирате камерата директно през мобилния си телефон или таблет, като можете да гледате направените видео клипове и снимки и да ги споделяте директно с приятелите си.

GoPro HERO4 Session е съвместима с всички аксесоари на GoPro

Цената на тази камера не е много ниска, но смятам, че си заслужава парите. Можете да я намерите в eMag

И накрая вижте едно видео, за да прецените реалните възможности на това малко бижу

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.